Zelf & Bewust Paardencoaching
Met besef van eigen innerlijke kracht.
Even voorstellen
Wie ben ik?

Na ruim 30 jaar bij verschillende gemeenten op diverse afdelingen te hebben gewerkt en drie kinderen naar de volwassenheid te hebben begeleid, besloot ik in 2014 een nieuwe weg in te slaan. Een weg waarin ik mijn interesse in de psychologische kant van mensen, mijn passie voor de paarden en mijn levenservaring combineer in de paardencoaching.

Na het, met goed gevolg afronden van de opleiding tot ondernemend paardencoach bij het Europees Opleidingscentrum Paardencoaching (EOCP) in Dronten, ben ik op 7 mei 2015 met mijn bedrijf Zelf & Bewust Paardencoaching gestart.

 

In mijn coaching maak ik graag gebruik mijn Haflinger Madeira (merrie, geboren in maart 1999).


Zelf & Bewust staat voor: met besef van de innerlijke kracht

Mijn visie is dat elk mens over innerlijke kracht beschikt maar dat deze door omstandigheden en levenservaringen soms ver op de achtergrond of soms zelfs geheel buiten zicht is geraakt. Als coach help ik hen om weer bij deze innerlijke kracht te komen en nieuwe inzichten te krijgen zodat zij weer nieuwe stappen in het leven kunnen zetten.

 

Samen met Madeira als co-coach ondersteun ik u graag in uw veranderproces.

 

Wilt u weten of paardencoaching u verder kan helpen, maak dan geheel vrijblijvend, per telefoon of e-mail een afspraak voor een gratis intakegesprek. 

Aanmelding voor de kennismakingssessie "In contact met het paard" kan ook per telefoon of e-mail.

 

Met hartelijke groet, 

Marja Oud